WoodUpp blev stiftet tilbage i 2015 af direktør, Mads Vesterby, og som navnet så fint angiver, så har fokusset fra dag 1 været på træ. Hele idéen samt baggrunden for WoodUpp blev skabt på baggrund af Mads Vesterby’s store passion for træ og derfor gik der heller ikke mere end et par år, før Mads Vesterby opfandt det, som de fleste kender WoodUpp for – nemlig de populære og kendte akustikpaneler. 


Nyvo’s mission

Lokalt når det er bedst 

Siden 2017 hvor Mads fik ideen til akustikpaneler, har der været fart på for WoodUpp – lokalt såvel som nationalt og internationalt. WoodUpp har hovedsæde samt fabrik i Ribe, så alle akustikpaneler er produceret lokalt. Ved at holde produktionen i Ribe bidrager det til en bæredygtige produktion, som er en af værdierne ved WoodUpp og blot en af mange ting, der får dem til at skille sig ud. Men det gør samtidig også, at ekspertisen og alt know-how omkring produktet er lige ved døren. Bæredygtighed og know-how er nemlig det, der gør WoodUpp til en af de førende virksomheder indenfor bl.a. akustikpaneler. Det er heller ikke kun i Danmark, at du finder WoodUpp. På blot få år finder du dem også I Holland, Tyskland, USA og Storbritannien. 

WoodUpp ApS
Industrivej 53, 6760 Ribe
Mads Vesterby Hansen, Direktør
https://woodupp.dk/

WoodUpp bidrager til bedre lyd og smukt design 

WoodUpp henvender sig til det brede publikum. Det ses tydeligt på deres kunder, som spænder bredt fra både private kunder, til restauranter, hoteller og mange andre, hvor god lyd og smukt design er kerneværdier. Akustikpanelerne bidrager nemlig til god lyd og lige netop det, er vigtigt hos mange, hvor mange mennesker forsamles eller hvor indretningen giver en generende genklang. Men i stedet for at skulle gå på kompromis med enten god lyd eller flot design, har WoodUpp formået at mikse begge dele med deres akustikpaneler. Med WoodUpp’s akustikpaneler kan du vælge mellem 13 forskellige farver. Det giver dig mulighed for at vælge lige netop den farve, der passer til din stil – hvad end det er derhjemme, i en restaurant, mødelokalet eller et fjerde sted. 

Prøv dig frem med WoodUpp’s visualizer 

Det kan være svært at visualisere den helt perfekte farve, før man har set det på. Derfor har WoodUpp lavet deres egen visualizer på hjemmesiden. Den giver dig muligheden for at se, hvordan hver farve og panel vil se ud i det rum, hvor du ønsker dem. Du uploader blot et billede, og så får du mulighed for at skifte mellem de forskellige farver.