Kiki Gram


Kiki Gram er en tøjbutik med lokation i det smukke Skagen. Modsat mange andre butikker i Skagen, som er præget af højsæsonen i ferieperioder, så er Kiki Gram åbent hele året rundt. Butikken hedder Kiki Gram og er opkaldt efter sin ejer, Kiki Gram, som selv har stået i spidsen for udviklingen af butikken siden 1988. Så er du i Skagen og vil en tur forbi Kiki Gram, så er der gode chancer for, at det er Kiki hende selv, der vil betjene og hjælpe dig mod et match af perfekt tøj. 

Service i højsæde

Hos Kiki Gram bliver service vægtet højt. Kunderne, der besøger den fysiske shop og den online, skal have den bedst mulige oplevelse, når de går derfra eller checker ud i indkøbskurven online. At købe tøj hos Kiki Gram bliver altså langt mere end bare at købe tøj. Det er en hyggelig oplevelse og du går altså derfra med mere end blot nyt tøj. De har nemlig fokus på den enkelte kunde og tager sig tiden til at hjælpe med styling og størrelse. Du skal gå derfra og føle, du har fået den bedste tøj-oplevelse længe. 

Trofaste kunder 

Men hvordan klarer en butik sig året rundt i den ende af landet, der er næsten allermest sæsonpræget? Det gør den via trofaste kunder, der glædeligt kommer igen og igen. Når turen fra Skagen er slut og hverdagen er tilbage, så hopper de blot ind via webshoppen, som Kiki Gram også er ansvarlig for. Her sørger hun endnu engang for, at du får en fantastisk oplevelse og at du ender med ønskede tøj. Det er altså den trofaste kundeskare, der gør, at Kiki Gram kan leve året rundt og være lige populær hver dag. 

Fokus på modne brands

Men det er selvfølgelig ikke kun den ekstraordinære service, der gør, at Kiki Gram er succesfuld og populær blandt de besøgende i Skagen. Udvalget af tøj er nøje udvalgt og det er mærker til den modne kvinde som Cream, B-young, Saint Tropez og Marta Du Chateau, der bliver forhandlet. Det er tøj til den modne kvinde, der vægter kvalitet og stil højeste – og som ikke vil gå på kompromis med hverken det ene eller det andet. Alle brands, og typer af tøj, er altså valgt ned til mindste detalje og med henblik på at gå hånd i hånd med det brand, som Kiki Gram er.

Kiki Gram
Sankt Laurentii Vej 34, 9900 Skagen 
Ansvarlig: Kiki Gram
https://kikigram.dk/