Hotel Kirstine

Når tiden er kommet til et afbræk i hverdagen, hvad end det er for et par timer med noget lækkert at spise eller en weekend uden bekymringer, så er Hotel Kirstine det ideelle sted at søge hen.

Du finder hotellet midt i Næstved i de smukkeste omgivelser – som både byder på Susåen, der slanger sig lige bagved. Et oplagt sted at få pusten tilbage efter en hektisk hverdag med arbejde og praktiske gøremål.

Men til trods for den smukke natur lige i baghaven, så skal du heller ikke gå langt, før du mærker livet fra byen. Her finder du lækre cafeer og shopping – muligheder der tilfredsstiller de flestes behov. Du får altså det hele lige ved hånden, hvis du ønsker et hotelophold på Sjælland, lige her. 

Dette tilbyder Hotel Kirstine

Hos Hotel Kirstine tilbydes der mere end blot et hotelophold på Sjælland. Selvom det er en stor del, og det står dig frit for at vælge, hvor mange overnatninger du ønsker og med dertilhørende måltider og luksus, så finder du også;

  • Golfophold 
  • Bryllupper og andre fejringer
  • Kroophold 
  • Middag og slotsbesøg
  • Sommerophold 
  • Miniferie 
  • Kurser/møder 

Så ønsker du en længere ferie, så tilbydes det. Er du mere ude efter en en-dags oplevelse med historie, oplevelse og god mad? Du finder det hos Hotel Kirstine. En anden ting, som mange nyder godt af og som er populært, er deres lækre brunch. Her kan du booke til en fødselsdag eller andet med minimum 15 personer. Der bliver sørget for jer, med alt hvad hjertet begærer. Men det er ikke kun privaten, der kan få glæde af Hotel Kirstine. Er i en virksomhed, der skal bruge lokaler med alt til konferencer eller kurser, så er det også en mulighed. Der er nærmest ikke, som Hotel Kirstine ikke kan cater for. 

Hotel Kirstine’s historie 

Hotel Kirstine har været mange æra igennem og haft flere betydninger for folket i Næstved. Tilbage i 1753 var hotellet for en stund posthus, kort efter da daværende ejer afgik ved døden, blev det købt af Jørgen Mauritzen Samsøe (ca. 1706 – 1779), som boede der til hans sidste dage. Et par år frem og i 1809 til 1976 blev det bosted for byens borgmestre over årene. Vi skal helt frem til 1909, før det blev til et hotel – første gang under navnet Missionshotellet. I 1988 tog Vagn Poulsen og Elisabeth Fløistrup og omdøbte hotellet til Hotel Kirstine – og det har det heddet siden.