Malermester Mr. Rasmussen 


Mr. Rasmussen er ejet af Mikkel Rasmussen. Måske du synes, at navnet virker bekendt? Det er meget muligt. Det skyldes enten de mange års erfaringer og projekter, som Mr. Rasmussen har været ude ved eller det kan være fra TV2-programmet “Danmarks grimmeste rum”. Mr. Rasmussen er nemlig et seriøst malerfirma, som vægter kvalitet allerhøjest og som har erfaring inden for mange forskellige typer malerarbejde. 

Hvor i landet kører Mr. Rasmussen hen?

Er du interesseret i, at Mr. Rasmussen skal hjælpe dig med dit næste projekt. så er dette blot muligt, hvis du bor omkring Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Den fysiske adresse er i Ishøj, og de kommer derfor gerne ud til byer som Lyngby, Hellerup og Gentofte, Greve, Albertslund og mange flere. Listen over byer som Mr. Rasmussen kører ud til, kan findes på deres side. Dog bliver der også gjort opmærksom på, at er din by ikke nævnt i listen, så bør du give dem et kald alligevel. 

Hvilke opgaver bliver der udført?

Mr. Rasmussen har erfaring med en bred vifte af maleropgaver. I nedenstående afsnit vil du kunne finde en lang række af arbejdsområder, som de oftest arbejder inden for. Det er dog på ingen måde begrænset hertil. 

  • Maling af facader og trapper 
  • Maling af rum som f.eks. køkken og badeværelser 
  • Maling hvis du er i gang med en flytning 
  • Maling hvis du har haft en vandskade 
  • Maling ifm. forsikringsskader
  • Spartling af vægge og lofter 
  • Generel indvendig og udvendig malerarbejde 

Fokus på høj service 

Mr. Rasmussen har hele tiden fokus på servicen. Det gælder før, under og efter opgaven. De ved godt, at det kan være grænseoverskridende at lukke en flok malere Ind i sit eget hjem. Derfor gør de en dyd ud af at passe på dit hjem, som var det deres eget. Tingene bliver altså efterladt, som de var, da de først ankom. De behandler dit hjem, som var det deres eget. Du kan derfor altid forvente en god behandling og energi fra medarbejdere af Mr. Rasmussen, når de kommer ud til dig. 

Din garanti

Mr. Rasmussen er selvfølgelig medlem af både Danske Malermestre og Københavns Malerlaug, som er din garanti for, at du kan regne med, at arbejdet bliver udført som aftalt. Dét og de mange års erfaring og glade kunder, der kan stå inden for Mr. Rasmussens gode arbejde.

Malermester Mr. Rasmussen 
Strandgården 3, 1, tv, 2635 Ishøj
Mikkel Rasmussen
https://www.mr-rasmussen.dk/