Nyvo har alt indenfor hvidevarer til dit køkken og blev stiftet tilbage i december 2018. De er beliggende i Padborg nær grænsen og har derfor stor fokus på at få det bedste fra både Danmark og Tyskland. De har altså undersøgt, hvad der sættes pris, hvordan tingene fungerer bedst derhjemme og hvad folk ønsker begge stedet. Dét kombineret har givet en skare af kvalitetsbevidste produkter indenfor hvidevare til køkkenet og luksusprodukter som vinkøleskab til indbygning – og selvfølgelig til den bedst mulige pris samt service. 


Nyvo’s mission

Nyvo’s mission fremspringer af navnet selv. Meningen bag navnet er nemlig på ingen måde tilfældigt og kommer med et ordspil, der kører på “nyt niveau”. Nyt niveau beskriver Nyvo’s mission til punkt og prikke. De stræber efter at skabe hvidevarer, der går mod strømmen, og hvor funktionalitet ikke blot er hovedformålet. Her går funktionalitet, stil og kvalitet hånd i hånd, men til en pris der er væsentligt lavere end konkurrenternes. Men hvordan er det muligt? Nyvo har distributører flere steder i EU, hvilket er en af grundene til, at hvidevarerne er prisvenlige. De formår nemlig at vælge mellem distributører og det sted, varerne findes billigst og dermed springe mellemleddet over – som oftest er der, du kan spare penge.

Nyvo ApS
Istedvej 1, 6330 Padborg
Jannie Jacobsen, Adm. Direktør
http://www.nyvo.com/

Hvidevarer på kvalitetsplan 

Hos Nyvo sælger de alt indenfor hvidevarer. Du finder blandt andet alt indenfor: 

  • Ovne og kogezoner 
  • Køl og frys 
  • Opvask, vask og tør
  • Emhætter
  • Vask & armatur 
  • Køkkenudstyr

Alle hvidevarer er at finde i nogle af de førende mærker på markedet såsom: Bosch, Siemens, Samsung og lignende kvalitetsvarer. Der bliver altså ikke gået på kompromis med kvalitet eller design til trods for en pris, der er til din fordel. Dette ses f.eks. tydeligt på hvidevarernes design, funktionalitet samt mulighed for integrering i dit hjem.  

Køkkenet som samlingspunkt 

Der er lagt kærlighed i udvælgelsen af produkter hos Nyvo – og med god grund. Det er nemlig sket meget ift. indretning af vores køkken de sidste mange år. Hvor det før i tiden blot var et sted, hvor der blev lavet mad, så er det nu familiens samlingspunkt. Det er et af de rum, hvor vi bruger meget tid, med dem vi holder af. Det er et rum, hvor vi under madlavningen, snakker om dagen, der er gået og bagefter nyder et glas vin. Derfor er det netop vigtigt med hvidevarer, der afspejler og giver os lysten til at være i vores køkken.