Hvad tilbyder Christiansfeld Maskinservice

Hos Christiansfeld Maskinservice finder du alt inden for både nye og brugte have- og parkmaskiner. Har du større projekter i sigte, som kræver lidt større og ordentligt udstyr, så kan Christiansfeld Maskinservice guide dig på vej til den rette løsning. Men det er ikke det eneste, du finder hos Christiansfeld Maskinservice. Skal dine maskiner serviceres eller repareres, er dette også noget, de tilbyder. Det gælder bl.a. maskiner til have, skov og landbrug. Og som prikken over i’et ydes der også service samt reparation af din cykel, hvis behovet opstår.

Christiansfeld Maskinservice mission

Hos Christiansfeld Maskinservice er missionen en konstant udvikling af forretningen med et henblik på at være de skarpeste på teknologien, så deres service ikke kan matches andre steder. Målet er at kunne tilbyde den skarpeste service og de bedste produkter både til privat og virksomheder. Derfor ses der altså en konstant udvikling hos medarbejdere, it-systemer og værkstedsfaciliteterne. Der er kommet flere medarbejdere til, så ventetiden mindskes. Nye it-systemer for hurtigere og nemmere adgang med et minimum af fejl og værkstedsfaciliteter, der bidrager til en optimering af værktøjer og dermed bedre service.

Historien

Vi skal tilbage i 1981, hvor det første spadestik blev sat. Her blev Christiansfeld Maskinservice autoriseret forhandler af Husqvarnas produkter. Husqvarna tilbyder et stort udvalg inden for skov- og haveredskaber – og så bliver de forbundet med kvalitet og nogle af de bedste produkter på markedet. Det var derfor et skridt nærmere for Christiansfeld Maskinservice at blive blandt anerkendte forhandlere af top produkter inden for have- og parkmaskiner.

2018 blev året, hvor Christiansfeld Maskinservice kunne tilføje yderligere en autorisation. Denne gang blev de autoriseret forhandler af Kramp. Kramp har alt til blandt andet landbrug; reservedele, tøj, værktøj mm.

I 2000 skulle forretningen udvides. Fokusset havde længe været på skov- og haveredskaber og det gav derfor mening i samme forbindelse at udvide med trailere, så du nu kunne transportere din nye havemaskine væk på den – eller bruge den til alt muligt andet efter behov. Det var derfor fra 2000 muligt at finde Variant trailere. Spol frem til 2020 og Christiansfeld Maskinservice fik deres egen webshop, her kan du. købe alt det, du også finder i den fysiske butik.

Christiansfeld Maskinservice var oprindeligt ejet af et ægtepar. Her købte nuværende ejer, Jeppe Petersen, sig ind. Efter 3 års samarbejde overtog Jeppe Petersen 100% ejerskab. Det var et friskt pust for virksomheden og tingene tog efterfølgende fart med opgradering og udvidelser, så efterspørgsel og den høje service kunne opretholdes.