Webhuset Ballum 


Webhuset Ballum er, som navnet fint lægger op til, et webbureau. Her rådgiver og hjælper de med alt inden for hjemmesider, webshops eller hvis du ønsker en specialløsning til din hjemmeside. Teamet består af 10 medarbejdere, der spænder bredt med kvalifikationer inden for webdesign, udvikling og programmører. Du får altså fat i en flok specialister med mange års erfaring, der står til rådighed, hvad end du har brug for hjælp til ifm. din hjemmeside eller webshop. 

Det kan Webhuset Ballum tilbyde dig

Webhuset Ballum har deres spidskompetencer inden for udvikling af websites og hjemmesider. Her er det med integration blandt Woocommerce og e-conomic, der er blandt de mest brugte specialløsninger. Du laver også hjemmeside i WordPress og vælger ud fra, hvad der giver bedst mening for netop din virksomhed.

Priserne på en hjemmeside varierer meget efter behov. Det gør det, fordi det kommer an på, hvad du ønsker at din hjemmeside eller webshop skal kunne og hvor avanceret det skal væres. 

Derfor vil Webhuset Ballum altid tage en snak med dig, inden du får en endelig pris, så dine ønsker matcher overens med deres kompetencer. Det er dog selvfølgelig altid at få en af de billigere løsninger, hvis man blot ønsker en hjemmesider, der kan det mest generelle. Her kan det forventes en pris på omkring 5.999 kr. Er du på udkig efter en basic webshop, vil prisen ligge på omkring 24.999 kr. 

Speciallavet hjemmesider og webshops tilpasset din målgruppe

Hos Webhuset Ballum er de specialister inden for speciallavet systemer, hjememsider og webshops. Deres mange års erfaringer bidrager til en helt unik viden om, hvad der virker bedst for lige netop din virksomhed.

Derfor kan du regne med, at du får et system, hjemmeside eller webshop, der er tilpasset lige netop dine ønsker og målgruppens behov. Flere og flere besøger webshops og hjemmesider via mobilen, og det er derfor ekstremt vigtigt, at din side er tilpasset lige så. På den måde garanterer du, den besøgende og en potentiel kunde, den bedste oplevelse, når de kommer forbi. 

Det er altså tydeligt at se, at det varierer en del efter, hvorvidt du blot ønsker en hjemmeside eller om det skal fungerer som en webshop. Er du i tvivl om, hvad din hjemmeside eller webshop skal kunne, så bør du tage fat i Webhuset Ballum til en yderligere snak, hvor de kan gøre dig endnu klogere. 


Webhuset Ballum ApS
Kystvej 5, 6261 Bredebro
Direktør: Rene Christensen
https://webhusetballum.dk/