Tagrendesugning.dk


Hvem er Tagrendesugning.dk?

Tagrendesugning.dk består af et stærkt team, der tilsammen har masser af erfaring inden for netop rensning af tagrender. Det ses tydeligt på deres arbejde, der gang efter gang bliver gjort ned til mindste detalje.

Faktisk renser de mere end 15.000 meter tagrende hver måned – så det er svært ikke at blive eksperter med den mængde rensning. Men som alle andre, så er de blot mennesker, og skulle der ske fejl eller mangler under rensning, så lader de dig vide og sørger selvfølgelig for at rette op på det. 

Så har du brug for hjælp til tagrendesugning, rensning af nedløbsrør og sandfangsbrønde? Så kan du finde hjælp her!

Hvem er tagrendesugning for?

Tagrendesugning er for dig, der har et tag. Der er altså ingen begrænsninger for, hvorvidt det kun er private eller virksomheder, der kan benytte sig af det. Kunderne hos tagrendesugning er en god blanding af private, offentlige og private institutioner, boligselskaber, boligforeninger og erhvervsejendomme. Det er altså en bred vifte af kunder, der benytter sig af tagrendesugning.

Desuden kører Tagrendesugning.dk ud til hele Sjælland og besøger sågar også Skåne i Sverige. Så hvor end du befinder dig på Sjælland, så står Tagrendesugning til rådighed og klar til at hjælpe dig. Og kender du en, eller måske en nabo, der har brug for at få renset sine tagrender? Så kan du få henvisningsrabat! Så ved du, at naboen tagrender snart trænger, så slå jer sammen og få det endnu billigere.

Vores udstyr er lavet specifikt til dine tagrender 

Hos Tagrendesugning.dk kan du forvente, at udstyret i top og tilpasset en sådan behandling, at I får den bedste løsning muligt. Derfor bruger de udelukkende kun specialudstyr, der er lavet decideret til at rense tagrender – og som matcher det danske klimaer. 

Et af de steder, hvor Tagrendesugning.dk gør en forskel, er via deres ekstra store hjul, der er blevet monteret på deres suger. Den sørger nemlig for, at det ikke ødelægger jeres have, når de skal ind gennem haven og hen til jeres tagrende. En lille, men vigtig detalje – specielt i regnfulde Danmark. 

Mange års erfaring 

Tagrendesugning.dk har mange års erfaringer og du kan derfor trygt vælge dem til at gøre arbejdet for dig. For hvorfor selv bruge flere timer på noget, du synes, er både kedeligt og hårdt, når du kan få andre til det, som har det helt rigtige udstyr til det. Og så bliver det gjort ordentligt.

 

 


Tagrendesugning.dk
Industriparken 4, 2750 Ballerup 
Direktør: Rene Christensen