Champagnekælderen


Navnet giver det næsten væk, men Champagnekælderen er din forhandler af den perfekte champagne, der skal fuldende den perfekte anledning. Hos Champagnekælderen kan du finde den perfekte champagne til hvilken som helst anledning – og der er masser af vejledning at hente. Champagnekælderen er både en webshop, men er også fysisk at finde i København. 

Stort udvalg af Champagne 

Hos Champagnekælderen er hver enkelt champagne nøje udvalgt. De rejser flere gange om året til Champagne, for at udvide deres egen horisont og udforske nye smagsoplevelser, der kan blive til en ny flaske på hylden hos champagne-elskerne. Det vil derfor være muligt at finde både de klassiske champagne-producenter, der har været på markedet i mange år. Champagnekælderen er heller ikke blege for at gøre plads til nye producenter, der f.eks. lige har taget over familieforretningen og nu har sat deres eget præg på smagen. Det kan derfor garanteres, at du finder en champagne til enhver smag. 

Meget mere end blot en champagnekælder

Men Champagnekælderen er meget mere end blot en champagnekælder. Champagnekælderen er ude til blandt andet:

  • Firma champagnesmagning 
  • Privat champagnesmagning 
  • Offentlige champagnesmagninger 
  • Event – f.eks. Bingo Banko 
  • Ugebarer – hos jer eller i Champagnekælderen 

Der er altså rig mulighed for et champagne event, hvad end det er som privatperson til en fødselsdag eller til et større firma-arrangement. Du skal blot række ud og så finder de en løsning, som alle bliver glade for.  

Champagnebodegaen

Lige som man troede, at det ikke kunne blive bedre – så bliver det både bedre og vildere. Champagnekælderen står nemlig også bag Champagnebodegaen, som et at finde på Nyhavn. Her finder du 15 forskellige slags champagner, og du finder alt fra non vintage og årgangs champagner fra forskellige områder i Champagne. Der er altså noget for enhver smag. Det er desuden ikke det eneste. Du finder også øl, GT, Fernet, Tequila og drinks. Så hele flokken kan komme på besøg og ikke gå tørstige hjem. 

Champagneklubben 

Du kan selvfølgelig også få champagne som abonnementsløsning – og er du en champagneelsker, så er det den helt rette løsning for dig. Her vil der månedligt blive sendt “Månedens Champagne” ud – og du kan så selv vælge, om du ønsker en løsning, hvor du får 1 eller 2 ud månedligt eller måske du heller vil have 3 flasker leveret hver 3. måned? Mulighederne er flere og tilpasset således, at det passer dig, dine vaner og budget allerbedst. 

Champagnekælderen
Nørre Søgade 21, 1370 København
Direktør: Mikkel Martin Hagerup
www.champagnekaelderen.dk/