Avant Danmark

Avant Danmark, er et udspring af Hørve Maskinhandel og Sorring Maskinhandel, og er placeret i Midtjylland, nærmere betegnet Låsby, som er en by mellem Århus og Silkeborg. I Låsby finder du både et stort showroom, hvor størstedelen af modellerne er mulige at se nærmere på. Men det er ikke kun showroomet, du finder i Midtjylland. Du finder også værksted, lager og administration i Sorring, som også er i Midtjylland. 

Men det er selvfølgelig ikke kun Jylland, der har Avant nær. På Sjælland – nærmere bestemt Hørve, som har beliggenhed mellem Kalundborg og Holbæk, er det både mulighed for fremvisning af maskiner, deraf også maskinhandel og værksted.


Eksperter i minilæssere 

Avant har siden 1992 været forhandlere af de velkendte minilæssere, som altså findes i 8 forskellige modelserier. Minilæsserne er produceret i Finland. Men det er ikke alt. Til de forskellige minilæssere finder du over 200 forskellige typer redskaber, som kan tilkøbes, så det passer lige netop dit behov. 40 af de forskellige redskaber, er sågar både udviklet og produceret i Danmark. 

Men Avant er meget mere end blot forhandler af minilæssere. De er eksperter, der har været på markedet i mere end 25 år, og de kan altså vejlede i alt omkring det. Har du spørgsmål til, hvilken minilæsser du netop skal bruge? Så hjælper Avant dig på vej med det også.

Du skal blot fortælle om projektet, og så vil de kunne rådgive og vejlede dig mod en løsning, der virker for netop dig. Er du i tvivl om hvilke redskaber, der skal købes, så du får mest muligt ud af det? Den hjælp kan du også finde hos Avant. Så alt hvad der omhandler minilæssere – både vejledning og køb – så finder du hjælpen hos Avant. 

Avant Danmark Showroom 
Århusvej 12, 8670 Låsby
Jørgen Jensen & Gert Jensen – Indehavere
 https://avant.dk/

Avant i flere lande 

Der er efterhånden produceret over 40.000 minilæssere i alt. Så har du hørt navnet, Avant, før, så er det med god grund. 5.000 af de producerede er nemlig at finde i Danmark både hos erhverv og private. Men det er selvfølgelig ikke kun i Danmark, at de har glæden af dette kvalitetsbevidste mærke.

Avant er også førende i lande som; Sverige, Norge, Estland og selvfølgelig Finland. Men det er ikke kun i de nærliggende lande, at Avant er et hit. På verdensplan siger tallene, at der på nuværende tidspunkt kører over 25.000 minilæssere rundt verdenen over i 50 forskellige lande. Der er altså flere, der har fået smag for den fantastiske minilæsser, som Avant altså tilbyder.