Hos SIMPLE GOODS finder du alt inden for rengøring. Men ikke bare hvilken som helst rengøring. Alle rengøringsmidler og tilbehør er lavet med henblik på at være bæredygtig og så miljøvenlige som muligt – deraf også navnet, da det er Simplegoods ift. indhold og funktion. Simple Goods blev etableret tilbage i 2018. De er altså stadig en forholdsvis ny virksomhed og så er de lokaliseret i Vejle. 


Historien bag Simple Goods

Simple Goods blev i sin tid etableret med en tro på, at de rengøringsmidler vi allerede havde – de kunne forbedres. Både forbedres ift. vores egne liv, men lige så vel miljøet og vores omgivelser som naturen. Ønsket var at skabe rengøringsmidler, som var mindst lige så gode og effektive, som de eksisterende, men i stedet gøre dem mere naturlige, miljøvenlige og kemifrie. De måtte ikke være til fare for hverken familie, børn eller dyr. Deraf kom produkterne til Simple Goods, som alle er milde ingredienser samt naturlige og økologiske æteriske olier. Når det kommer til tilbehøret, som f.eks. karklude, støvkoste m.m., så er de lavet med henblik på bæredygtighed og materiale der er langtidsholdbare, så vi ikke behøver at skifte dem ud så ofte og altså kun påvirke miljøet højst nødvendigt. 

Simple Goods
Nørre Alle 24, 7100 Vejle
Lene Egly, Direktør
https://simplegoods.dk

Derfor skal du vælge Simple Goods 

Der er flere grunde til at vælge netop Simple Goods’ produkter fremfor de andres – specielt hvis du går op i miljøet og bæredygtighed. 

  • Både indhold samt emballage er biologisk nedbrydeligt. Det vil altså sige, at emballagen f.eks. hurtigere nedbrydes end andre materialer. Det skyldes. at det er lavet af bioplast og genanvendt plast. Når det siges, at indholdet er biologisk nedbrydeligt, skyldes det, at indhold af rengøringsmidlerne er genkendt af naturen. 
  • Intet er testet på dyr. Du kan altså købe Simple Goods’ produkter uden at bekymre dig over, om dyr i et fremmed land er blevet testet på. Her er produkterne testet på en måde, hvor ingen dyr er involveret. 
  • Simple Goods produktet indeholder probiotika. Probiotika er kort fortalt levende mikroorganisme, som vi oftest kender fra folk madvarer, der indeholder mælkesyre og den slags produkter, der er gode for vores tarme. Men de er altså også at finde i Simple Goods’ produkter. Det gør blandt andet, at du kan rengøre, alt det du vil – uden at det er skadeligt for dig – tværtimod giver det en god balance i dit hjem efterfølgende med probiotika i luften,.