Rossen Recycling

Rossen Recycling er en virksomhed startet tilbage i 2012. De har specialiseret sig inden for alt, der hedder; Jern, metal, katalysatorer og e-skrot. Skal du rådgives eller leder efter en virksomhed med specialiteter indenfor førnævnte, så er dette virksomheden. De er først og fremmest ISO 14001 certificeret. Da metaller kan være en farlig ting for miljøet, skal du selvfølgelig være sikker på, at det bliver gjort på en miljørigtig måde, der hvor du afleverer det. Rossen Recycling er altså også miljøgodkendt til at håndtere ovenstående og er ligeledes eksperter indenfor håndteringen af det. 


Skrotpræmie 

En af de ting som Rossen Recycling har ekspertise indenfor, er skrotpræmier. Du har her mulighed for at aflevere din bil, og få udbetalt en skrotpræmie for din indleverede bil. Når man afleverer sin bil til skrot, er det oftest, fordi at levetiden er ved at have nået sin ende. Derfor tilbyder Rossen Recycling også, at de kan afhente din bil i området omkring dem; Hedensted, Vejle, Horsens, Juelsminde og Tørring. 

Katalysator 

Skal du af med din gamle katalysator, så kan den også indleveres ved Rossen Recycling. Katalysatorer har et højt indhold af bl.a. platin, palladium og rhodium – og har derfor en høj skrotværdi. Prisen vil differentiere alt efter katalysator. 

Elektronikskrot 

Her kan du også altid komme af med elektronikskrot, så du slipper for det evige bøv om, hvor skal du gøre af det? Her tilbyder Rossen Recycling blandt andet; afhentning af dit elektroniske affald, opkøb af brugt it, som stadig er penge værd og ikke blot skrald. Du kan også få din harddisk destrueret, skulle det være nødvendigt. Hvad end du er privat eller virksomhed, så vil en løsning kunne findes til lige netop jer.

Hobby Drivhuse
Kirkedal 2, 7700 Thisted
Brian Thulstrup, Direktør
https://hobbydrivhuse.dk

Du kan altså finde hjælp og rådgivning til alt indenfor afhentning af skrot, opkøb af jern- eller metalskrot og andet og samtidig også opstilling af containere, hvis det er nødvendigt. Vælger du Rossen Recycling som din ekspert indenfor håndtering af forskellige metaller, så kan du regne med vejledning og håndtering fra folk med mange års erfaring. Samtidig bidrager du også til et sundere miljø, hvor affald bliver til ressource gevinst og alt der kan bruges, bliver reddet.