Hobby Drivhuse hos Brian Thulstrup, som du finder i Viborg, har siden 1996 været din ekspert, indenfor alt der vedrører hobbydrivhuse. Her finder du et sortiment, der varierer fra de klassiske drivhuse, pavilloner, vægdrivhus og til de helt luksuriøse af slagsen. Alt efter behov vil du kunne finde lige det type drivhus, der dækker dine behov. 


Det finder du hos Hobby Drivhuse 

Som navnet fint angiver, så finder du her alt indenfor hobbydrivhuse

Inden for de klassiske drivhuse finder du blandt andet drivhuset, som vi kender fra de mange grøntsagshaver rundt omkring i Danmark. Men du finder også de mere stabile, som er med klar glas og lister der kan stå imod.

Disse fås i forskellige størrelser alt efter behov. Men ligesom med meget andet, så har drivhusene udviklet sig med tiden og de fås nu mere stilfulde end nogensinde og med mulighed for at tilpasses til lige netop dine behov. En anden type drivhus som du også finder hos Hobby Drivhuse, er vægdrivhuset.

Det har helt samme funktion og udvalg som førnævnte, forskellen er blot, at drivhuset er tilknyttet og bygget op ad din væg til huset. En anden populær type hobbydrivhus er pavillonen. Det er en form for udestue, der er placeret separat ift. dit hus. Disse kan bruges til både planter, men også med bord og stole, så der kan bruges tid med familien. 

Hobby Drivhuse
Kirkedal 2, 7700 Thisted
Brian Thulstrup, Direktør
https://hobbydrivhuse.dk

Gode grunde til at vælge Hobby Drivhuse 

  • Det er en god sikkerhed for dig, at Hobbydrivehuse.dk er en e-mærket netbutik. Drt betyder, at skulle der opstå problemer ifm. din handel, så kan du benytte dig af Forbrugerhotlinen gratis. Der er altså ingen grund til usikkerhed. 
  • Der er samarbejde med Dansk Glasforsikring A/S, så du har 3 måneders forsikring, fra dit drivhus er færdigmonteret. 
  • Når du køber ved Hobby Drivhuse, køber du direkte hos dem. Det skal altså ikke bestilles fra en tredjepart. Du springer altså et led over – og dermed er der også penge sparet. 
  • Oftest bliver drivhuse samlet med aluminiumsbolte, der gør Hobby Drivhuse ikke. Her bruges rustfrie stålbolte, og de er oftest stærkere og samtidig nemmere at bruge til at samle, men også hvis det skal skilles igen.  
  • En anden væsentlig ting, er størrelsen på hobbydrivhusene hos Hobby Drivhuse. Drivhusene her er nemlig bredere, og selvom forskellen måske ikke lyder af meget, så har det en effekt, når der skal være en gang i midten af dit drivhus.