Rolf Schmidt Industri Plast A/S

Rolf Schmidt Industri Plast er navnet på din specialist inden for alt, der har med avancerede og specialemner i plast at gøre. Virksomheden blev grundlagt i 1978 og har i dag 50 + ansatte, som dagligt bidrager til korte leveringstider og høj kvalitet hele processen igennem. Du finder Rolf Schmidt i udkanten af Kolding i deres 3.500 kvm. fabrikshal og med 500 kvm. administration.

Hos Rolf Schmidt Industri Plast kan få du lavet individuelle løsninger inden for termoplast, der passer til lige netop dit behov. Men Rolf Schmidt er ikke kun ekspert i plast. De er eksperter i hele processen fra tanke og til slut med det endelige produkt. Derfor kan du blandt andet få produceret en prototype i 3D print, og dermed hjælpe dig til at se dine ideer printet og i virkelighed. Personlig rådgivning er i højsæde under hele samarbejdet mellem dig og Rolf Schmidt, så du kan føle dig tryg hele vejen og samtidig få sparring, så I i sidste ende ender med det ønskede element.


Derfor skal du vælge Rolf Schmidt Industri Plast

Korte leveringstider 

En af de ting som Rolf Schmidt Industri Plast virkelig slår hårdt på, er deres leveringstider. Leveringstiderne er ekstremt korte, og det er til trods for, at mange bestillinger kommer i sidste øjeblik og de skal speciallaves. Leveringstiden er på maks. 5 dage, og det er noget, der virkelig bliver efterlevet. Derfor mener de også, at de hellere vil være et par stykker for meget i produktionen, så de kan opretholde deres leveringstider. 

Høj kvalitetskontrol 

Kvaliteten skal være i orden – og det er selvom, at bestillingerne kommer i sidste øjeblik. Derfor er blandt andet fleksible medarbejder og stabile leverandører vejen frem til en kvalitet, der siger spar 2. Her spiller Rolf Schmidts maskiner også en stor rolle og der er derfor blevet investeret i avancerede maskiner og robotter, som kan det hele – og som samtidig er nemme at håndtere, så fejl mindskes. 

God service 

Leveringstider der er korte og kvalitet der er i top, er ofte en god opskrift på god service. Men det er ikke alt. Rolf Schmidt Industri Plast sørger og garanterer sparring hele vejen igennem jeres forløb. På den måde sikrer i, at det er det bedst tænkelige produkt, du ender med. 

Rolf Schmidt Industri Plast A/S
Jernet 4H, 6000 Kolding
Flemming Andreassen, Direktør
 https://rsip.com