Tæppeladen

Det var tilbage i 1985, at Tæppeladen første gang så dagens lys. Dengang var det primære koncept at sælge tæppe- og vinylrester. Der skulle dog ikke gå længe før, at salget blev udvidet yderligere, og nu også indeholdt hele ruller af tæpper og vinyl. 

I 1993 er der første ejerskifte. Det var nu Niels Hørsman, som også er nuværende ejer af Tæppeladen, som tog over forretningen. Han tog over med indstillingen om at fortsætte i samme retningen og ånd, som forrige ejer havde gjort. Nogle år senere begynder tingene at gå stærkt, og tidligere lokaler er pludselig for små og må altså udvides. Så der er intet andet for end at bygge en ny lagerhal. Det giver væsentligt mere plads til endnu flere tæpperuller, og der er nu mulighed for flere salg.

Men udvidelsen gav ikke blot mulighed for flere tæpperuller. Det var nu muligt med løse tæpper, som kunderne kunne se. Yderligere kunne kollektionerne fra leverandører også vises som vareprøver til de interesserede. I 2019 blev shoppen lanceret, og det er nu muligt at se hele Tæppeladens udvalg og kollektioner online – og du har endda også mulighed for at bestille via shoppen, så du ikke længere skal møde op fysisk i butikken for at få den ønskede vare.


Vores koncept  

Side 1986 har Tæppeladen fokuseret på et koncept, som indebærer lave omkostninger, som i sidste ende er en fordel for kunden, da det giver mulighed for at sælge varerne billigere end andre steder. Målet er altså, at du som kunde ikke skal kunne finde varen billigere et andet sted. Skulle det alligevel ske, så finder du hos Tæppeladen prisgaranti. Det betyder, at finder du varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen.

Tæppeladen ApS 
Odensevej 71, 5610 Assens
Niels Peter Hørsman, Indehaver
 https://taeppeladen.dk/bees/

Det har vi hos Tæppeladen 

Hos Tæppeladen finder du blandt andet et udvalg af gulvtæpper. De tilbyder både væg til væg tæpper, løse tæpper der er tilpasset dit gulv eller tæppefliser, hvis det skulle være 

Men det er ikke alt. Du finder også gulvinyl i blandt andet; Tarkett, Migidan, Everfloor eller Loose Lay. Der er altså forskellige typer, alt efter hvad der foretrækkes. Indenfor laminatgulve tilbydes der både Tarkett- og Danfloor-Falquon laminatgulve, der igen giver dig mulighed for at vælge en stil, der passer lige netop dine ønsker og præferencer. Dertil skal det også nævnes, at alt udstyr og tilbehør som måtte være relevant i forbindelse med et nyt tæppe eller gulv hjem til.