Surisuri er forhandler og ekspert inden for koreanske skønhedsprodukter. Hos surisuri finder du alt indenfor K-beauty – hvad end det er den perfekte creme til en fedtet hud, ansigtsmasken der bidrager med fugt eller sågar makeup, der er lavet efter koreanske skønhedsprodukter i form af naturlige og specielt udvalgte ingredienser. Du finder altså alt indenfor ansigtspleje og til enhver hudtype. Surisuri startede tilbage i 2017, før K-beauty produkter havde taget fart hjemme i Danmark. Det var Maja, indehaver af surisuri, der så et marked for det og kombineret med egen baggrund gav det mening at gøre koreansk skønhedsprodukter til en ting, vi bare ikke kan undvære herhjemme. 

K-beauty’s historie 

Som navnet fint indikerer selv, så kommer K-beauty produkter fra Korea, nærmere betegnet Sydkorea. Her er kulturen helt anderledes, end vi kender den i Danmark. Til trods for at vi i Danmark køber mange skønhedsprodukter og ofte har vores rutiner morgen og aften – så er sagen anderledes i Sydkorea. Her er der en kultur, hvor en smuk og ung hud definerer din velstand. Det er altså særdeles vigtigt med en smuk hud. Derfor er det heller ikke unormalt, at der bliver brugt tid på 10-15 trin både morgen og aften. Det er vigtigt, at al gammel makeup er fjernet, huden renset godt i dybden, nok fugt tilført og at din hud efterfølgende er beskyttet og fået al, den behøver. Men det er ikke kun tiden, der bliver lagt i koreanske skønhedsprodukter, der er afgørende – det er lige så vel ingredienserne deri. Ingredienserne i produkterne er lavet på naturlige urter, planter og grøntsager – noget vi ikke ser i de klassiske nordiske produkter. En af ingredienser som virkelig gjort, at vi fik øjnene op for det – var snegle slimen. Den skal eftersigende gøre underværker. 

Når historie og inspiration hænger sammen

Maja er selv født i Seoul, Sydkorea og efterfølgende adopteret til Danmark som spæd. Da Maja blev ældre, tog hun tilbage til Sydkorea for at opleve kulturen og har været der flere gange efterfølgende. Det var blandt disse rejser tilbage, at hun fik øjnene op for, hvor forfængelige de koreanske kvinder er. Det evige mål er her at opnå en så fejlfri hud, som muligt. Derfor bruger de blandt andet de 12-15 trin for at opnå førnævnte. Det er derfor ikke en underdrivelse at nævne, at Maja er ekspert indenfor koreansk skønhedspleje. Hun kender til de bedste produkter og ved hvad der virker – dette afspejler sig tydeligt i udvalget af produktet på webshoppen.