Studiecoachen


Hvem er Studiecoachen?

Studiecoachen er et hold af tidligere akademiske studerende, der alle har en form for erfaringen inden for undervisningen. Studiecoachen vil gøre op med tabuet om at få hjælp. At få hjælp til skolen, opgaver eller eksaminer bør ikke være en skam eller noget, der bliver set ned på. Desværre er det oftest et tabubelagt emne – specielt når de studerende kommer på universitet. Her forventes det, at man kan klare det hele selv. Studiecoachen står til rådighed med al slags hjælp, som bliver tilpasset den enkelte studerende. 

Hvad tilbyder Studiecoachen?

Studiecoachen tilbyder hjælp inden for blandt andet: 

  • Privatundervisning 
  • Akademisk opgaveskrivning 
  • Eksamensforberedelse 
  • Store opgave: SRP, SSO og lignende
  • Eksamensangst 
  • Korrekturlæsning 

Studiecoachen spænder altså bredt ift. hjælp til de studerende. Der kan være mange grunde til, at du som studerende har brug for hjælp til en opgave, hvad end det er før, under eller efter. Vores studier fylder ofte en stor del af vores liv – i hvert fald i den første del af vores liv. Mange studerende nyder det og nogle frygter sågar opgaveskrivning og eksamener. I værste tilfælde fører det for nogle til søvnløse nætter og angst flere uger før deadline. Studiecoachen hjælper til en mere behagelig oplevelse. 

Hvem kan benytte sig af dem?

Alle studerende kan benytte sig af Studiecoachen. Studiecoachen har kompetencer inden for et bredt felt, så hvad end du ønsker hjælp til en matematik aflevering, den store SRP, gennemlæsning af din akademiske aflevering eller måske du lider af eksamensangst? Studiecoachen hjælper dig med de faglige udfordringer, du måtte have ifm. dit studie, så du kan blive tryg i dit uddannelsesforløb.  

Hvad er formålet med det?

Formålet med studiecoachen er at stå til rådighed for de unge og gøre hjælp mindre tabubelagt. Mange unge er påvirket negativt af eksamener, opgaver og afleveringer og i nogle tilfælde, kan det have en så negativ påvirkning, at det ender med at få større konsekvenser for den studerende. Studiecoachen sørger for den hjælp og sparring, som den studerende har brug for, så den studerende kan komme bedst muligt igennem studietiden. 

Undervisningsforløbet vil ofte foregå ved, at I starter med en telefonsamtale, hvor der bliver talt om, hvad du har brug for hjælp og støtte til – samt hvad dine ambitioner er. 

Efterfølgende får Studiecoachen den studerende matchet med en underviser, der passer til den studerendes behov. Det tredje step er undervisningen. I starter nu undervisningen og finder sammen frem til en læringsmetode, der virker for dig. 

Sidste skridt er en løbende evaluering. Derfor bliver det evalueret løbende, så du hele tiden har et forløb, lige som du ønsker det. 

Studiecoachen
Kålagervej 10, 2300 København S
Direktør: Sarah Maria Ørsdahl
https://www.studiecoachen.dk/