Skolebutik ApS

Skolebutik har siden 1987 været leverandører for diverse folkeskoler og gymnasier, hvor naturvidenskabelige fag har stået på menuen. Skolebutik har nemlig alt inden for laboratorieudstyr, som primært henvender sig til biologi, fysik og kemi timerne. Det kan blandt andet være udstyr til mikrodyrkning og mikroskoper, udstyr til tryk og gasser eller kemikalier og apparatur til kemi timerne. Tilbage i 1987 var det primært ting som kemikalier, laboratorieudstyr og materialer til fysiktimen, som blev købt. Siden hen er udstyret, som bliver købt, blevet mere avanceret og det er nu ting, som f.eks. dataopsamlingsudstyr der bliver købt. Der er altså en tydelig fremgang i det mere IT-baserede udstyr, som det primære redskab i timer – både i folkeskolen og på gymnasier. 


Fra Müller + Sørensen til Skolebutik.dk

Til at begynde med var skolebutik kendt under navnet “Müller + Sørensen”. I 2007 blev dette dog lavet om, og det officielle navn blev istedet til Skolebutik.dk, som som er efter navnet på webshoppen. Det gav mening for dem, da størstedelen af salget til folkeskoler og gymnasier foregår via webshoppen. Så det gav automatisk mening at ændre navnet, da størstedelen af fokusset også med tiden endte med at være på webshoppen – Skolebutik.dk.  

Skolebutik som familiefirma 

Allan Sørensen er direktør for Skolebutik.dk, og var også med til at grundlægge det tilbage i 1987. På daværende tidspunkt grundlagde Allan Sørensen det med en kollega fra Struers Kemiske Laboratorium. Allan er dog i dag eneejer sammen med hans søn, Henrik Høvdinghof. Det var tilbage i 2007, samme år som navneskiftet af virksomheden, at han blev en del af virksomheden. I 2015 er datter af Allan, Charlotte, kommet til som logistikchef og stor blandt andet for forsendelserne. Skoleshop er i nu i allerhøjeste grad en familievirksomhed. 

Skolebutik.dk ApS
Måløv Værkstedsby 84, 2760 Måløv
Allan Møller Sørensen, Direktør
https://shop.skolebutik.dk/

E-mærket webshop 

Skolebutik.dk er også den eneste inden for branchen, som har formået at få E-mærket – som altså betyder, at de er godkendt af E-handelsfonden. Du kan altså med god sikker handle hos skolebutik.dk og være sikker på, at alt bliver kvalitetstestet og gjort efter bogen. Men da en stor del af skolebutik.dks handel er med det offentlige, er det en fordel og nærmest en nødvendig med en form for certificering, der kan give forbrugerne en form for garanti, når de handler hos skolebutik.dk.