Premens


Hvad er Premens?

Premens er et kosttilskud for kvinder, som er specielt udviklet til kvinder i forbindelse med deres menstruation. Den skal sørge for, at hormonbalancen er i balance og at kvindekroppen får de fornødne vitaminer og de bedste forudsætninger. Premens skal hjælpe med at minimere PMS symptomer.

Men hvad er PMS? PMS står for Præmenstruelt Syndrom og er altså de følelser og gener, som piger og kvinder kan opleve op til en menstruation. De fleste gener opstår i forbindelse med, at den hormonelle balance er i ubalance. PMS er ikke noget, der bliver talt meget om, men en undersøgelse, lavet blandt danske piger og kvinder, viser, at mere end 72% har oplevet perioder med PMS.

Hvordan bidrager Premens til kvinders sundhed?

Premens indeholder Salvie og en masser vitaminer, som bidrager til en balanceret hormonbalance og til at normalisere muskelfunktionen – f.eks. i maven. Salvie, som er en del af Premens, sørger for at fremme hormonbalancen. Der er nemlig isoflavoner fra Soja, som hjælper kroppen med at rense ud – også under selve menstruationen. Udover det indeholder de en masse vitaminer.

Du finder både B6 og B1 vitamin, som støtter hormonbalancen og hjælper med at normalisere styrken og dermed minimere humørsvingninger. Premens indeholder altså alle typer af vitaminer og urter, som kan hjælpe kroppen med at finde ro, inden din menstruation starter. Det er på ingen måde unormalt, at dine hormoner er i ubalance op til en menstruation.

Mere end bare et produkt

Premens er mere end bare en virksomhed, der ønsker at sælge et produkt. De bidrager til, at der bliver sat fokus på menstruation og følgerne, der kan komme heraf. Til trods for at omkring 50% af verdens befolkningen vil få menstruation, så er det stadig et tabubelagt område og noget mange ikke forstå sig på. Mange kender til menstruation og har en ide om, hvordan det foregår.

Men hvad med PMS? PMS kan for mange forbindes med en kvinde, der er sur. Men hvorfor? Og hvad kommer det sig af? PMS er noget mange kvinder i løbet af deres liv vil opleve – nogle i større eller mindre grad. For PMS kommer i mange former.

Det betyder ikke kun en sur dame. PMS er ondt i maven, lænden, træthed, ondt i hovedet og generelt forstyrrelser i hormonbalancen. Premens sørger for, at der bliver uddannet og talt om det, så flere kan få en forståelse for det og hvordan det påvirker kvinder og deres krop.

Premens 
Nærumgårdsvej 1, 2850 Nærum
Charlotte Ringgaard
https://premens.dk/