Frøslev Træ A/S

Frøslev Træ er en familieejet virksomhed, som så dagens lys tilbage i 1931. Dengang var Frøslev stadig specialister indenfor træ – men som et velkendt savværk. I dag er de en træproducent og videnspartner indenfor kvalitetstræ og huser omkring 115 medarbejdere, som alle brænder for en høj kvalitet. Med 115 medarbejdere der alle brænder for træ, giver det Frøslevs kunder mulighed for løsninger, der både er innovative og kreative – og som passer til lige netop deres ønsker og behov.


Det tilbyder Frøslev Træ

Hos Frøslev Træ kan du finde et bredt sortiment inden for træ, som blandt andet indeholder; Fyr, gran, lærk, cedertræ, ask og eg. Der er altså en bredt vifte at vælge imellem. Men da det er Frøslev, der er eksperterne, så står de til rådighed og altid klar til at rådgive dig hen mod det bedste produkt for dig og hvad der passer bedst til lige netop jeres løsninger. Men træsorter er ikke den eneste valgmulighed, som der er at tage stilling til. 

Du kan også vælge i blandt ubehandlet eller behandlet træ. Skal dit træ være malet? Eller om det f.eks. skal være trykimprægneret i enten brun eller grøn, så det kan modstå fugt og eventuelle skader. 

Frøslev Træ A/S 
Jens P. L. Petersens Vej 1, 6330 Padborg
Martin L. Petersen, Adm. Direktør
 https://froeslev.dk/

Frøslev støtter klimakampen 

En af de andre fordele ved at vælge Frøslev som din foretrukne træ-leverandør er, det ansvar de tager i forhold til at være klimavenlige. Der er efterhånden stor fokus på at bygge, så det mindst muligt skader miljøet. En af de måder, som man blandt andet kan gøre det på, er ved at benytte sig af træ, når det kommer til bygning af blandt andet huse. Derfor har Frøslev Træ meldt sig ind i foreningen “Træ I Byggeriet”, hvor det primære formål er at forklare danskerne vigtigheden af træ i byggeri. 

Certificeringerne i hus 

Hos Frøslev Træ er der stor fokus på det miljømæssigt og bæredygtighed. Det betyder, at de har fået to vigtige certificeringer i hus: 

  • FSC® C106294
  • PEFC/09-31-037

Ovenstående certificering giver Frøslevs kunder en sikkerhed, at der under hele processen og fremstillingen af træet, har været fokus på miljøet og ting som den sociale bæredygtighed. Det er to certificeringer, som er ofte brugt i Danmark og store dele af resten af verdenen. Du kan altså være sikker på, at træet du får leveret, lever op til både de etiske og kvalitetsmæssige forventninger, der måtte være.