Hvem er Egernsund Wienerberger?

Egernsund Wienerberger er Nordens største teglvirksomhed. Det betyder, at du finder et kæmpe udvalg af forskellige typer mursten i forskellige designs og farver. Wienerberger har erfaring og ekspertise, der går generationer tilbage – og det er derfor ingen overdrivelse, når de bliver anerkendt som eksperter inden for tegl. Deres mange års erfaring ses tydeligt på udvalget af mursten og tegl, som er det bredeste udvalg i Norden og det mest innovative hidtil set. Mursten er noget, vi har set til i mange år – og til trods for at det har været populære længe, så mister de ikke deres popularitet. Kører du ned ad en klassiske villavej, vil størstedelen af husene være bygget med mursten. Det samme gør sig gældende, hvis du kører forbi et nybygget-område, så vil de typisk også se huse bygget af mursten. Det er bare stadig en favorit og det skyldes blandt andet kreativiteten og innovationen, der har gjort det muligt med et hav af farve, så hvert hus kan bygges lige efter husejernes smag.

Egernsund Wienerberger – kreativitet, kvalitet og grøn energi

Hos Egernsund Wienerberger kan du altid forvente et mindset, der inkluderer kvalitet og kreativitet. Alt tegl er naturprodukter og skabt ud af ler, der er formgivet med vand, så tørret og efterfølgende brændt. Denne måde gør også, at intet er ens. Hver eneste mursten har sit eget helt unikke udseende og to mursten er aldrig 100% ens. Det er noget af det smukke ved netop tegl.  Egernsund Wienerberger går også op i bæredygtighed. De ønsker at nedbringe C02 aftrykket. Derfor ser du blandt andet hos deres nyeste innovative mursten, at der er 3 huller i midten. Serien hedder LESS og er produceret med åbenlyse klimavenlige fordele. Først og fremmest brændes den på biogas, som bidrager til en tydelig CO2 reduktion. De 3 huller i hver mursten bidrager mindre brug af råvarer – og igen dermed en reducering af CO2 udledning.

Hvor finder du Egernsund Wienerberger?

Online på Egernsund Wienerbergers hjemmeside finder du deres store udvalg af mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker. Under hver kategori er det muligt for at finde information om hver enkelt tegl. Det inkluderer blandt andet farve, farvenummer, hvad det er egnet til, mål og lignende. Men det er ikke kun online, at du kan finde det hele. Foretrækker du at opleve murstenene, er der også et showroom til rådighed. Det finder du i Frederiksberg. Her er der rådgivning og god service til rådighed alle hverdage.