Bevidsthed.Org

Holger Spanggaard er parterapeut i Roskilde og København. Han går også under psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Holger Spanggaards baggrund er ellers i en lidt anden boldgade, end hvor han er havnet. Tilbage i studietiden var der kemi og økonomi, der blev studeret på SDU og senere hen tog han en Ph.D i kemi på DTU. Han brugte efterfølgende også nogle år på at arbejde med bl.a. forskning, udvikling og undervisning, inden han skiftede retningen. 

Året 2005 skiftede Holger Spanggaard retning. Her begyndt han at fokusere på personlig udvikling og coaching og det efterfølgende år tog han sin første coach uddannelse.


Hvem er klienterne hos bevidsthed.Org

De typiske klienter, som Holger Spanggaard møder i sin hverdag, spænder bredt. Der er ingen speciel fordeling mellem mænd og kvinder eller aldrene. Parterapi, og psykoterapeut, er for alle. Det gælder, hvad end du er mand, kvinde, single, i et forhold, ung, ældre – føler du, at du har behov for det, så er det for dig. 

Typiske emner inden for parterapi

Der findes mange grunde for at gå til parterapi. Men der er nogle emner, der går igen hos Holger Spanggaard. 

Konflikter og kriser 

Vi oplever alle diskussioner og skænderier i et forhold – i større eller mindre grad. Dette er normalt, da I er to individer og personligheder. Sommetider kan det være for meget at håndtere og svært at rumme, hvordan det skal håndteres. Hos Holger Spanggaard, som er parterapeut i Roskilde og København, får i værktøjer og redskaber til at håndtere dette. 

Kommunikation 

Som par kan kommunikation være svært. Det gælder både små og store følelser. Her bliver i hjulpet på vej, via redskaber og værktøjer, til en bedre kommunikation, så i undgår dårlig stemning og bitterhed. 

Utroskab og svigt 

Utroskab er noget, der får mange forhold til at briste. Holger Spanggaard hjælper parrene mod en samtale, der bidrager til heling i stedet for frustration. Det er ofte store følelse, der er indblandet, når det kommer til snakken om utroskab og det kan altså være svært at snakke om – selvom begge parter inderst inde, har samme ønske og mål. 

Ensomhed 

Ensomhed er noget, der kan opstå på alle tidspunkter. For nogle er det uvant at føle sig ensom i et parforhold, da det netop er der, mange tror, man ikke bør eller kan føle sig ensom. Men der kan være flere grunde til at føle sig ensom i et parforhold, men hos bevidsthed, org bliver I/du hjulpet på vej mod en ond spiral, der hurtigst muligt skal nedbrydes. 

Bevidsthed.Org 
Øster Søgade 34, 2.th, 1357 København K
Holger Spanggaard, Stifter
www.bevidsthed.org/

Bryd tabuet

Hvad end du kommer til Holger Spanggaard ift. med parterapi i Roskilde eller andet – så er det ikke pinligt. Ingen bør skamme sig over at få hjælp til kærligheden, intimiteten derhjemme eller håndtering af din følelser. Hvad end du/I har brug for parterapi, coaching, psykoterapi eller sexologi, så bliver du her hjulpet på vej med de rette værktøjer. Samtalerne bliver tilpasset jer/dig og de eksakte behov, der bør fokuseres på. Flere og flere danskere går til parterapi og får hjælp hos professionelle. Grundene kan være mange og behøver ikke altid at forbindes med utroskab fra en eller begge parter. I parterapi kan i blot få hjælp til at genfinde kærligheden, få sexlysten tilbage eller snakke om ensomheden, som en eller begge parter føler. Følelser er for mange svære at snakke om og oftest ender det ud i, at begge parter faktisk ønsker det sammen, men har svært ved at ytre det grundet de store følelser, der er på spil. Derfor ser man oftest, at det for mange ender i skænderier – til trods for en stor kærlighed for hinanden og samme ønsker om at forene. Hos Holger Spanggaard, og hans parterapi i Roskilde, giver han jer alle værktøjerne, I som par har brug for at viderudvikle jer og komme videre. Han hjælper med at stille de rette spørgsmål, så emnerne falder på det relevante og ikke kommer på et sidespor. Det er også vigtigt st huske på, at parterapi ikke kun handler om at genforene. Sommetider er det en hjælp til jer, som skal skilles eller gå fra hinanden, og gerne vil ende på gode termer. Men oftest er der mange sårede følelser involveret, som gør det svært for jer. Her er parterapi også en mulighed.