Som en af sværvægterne i den stolte bornholmske fiskeindusti, er A. Espersen A/S (moderselskab Insepa A/S) ikke blot Bornholms største virksomhed, men også en af danmarks største.

A. Espersen A/S specialisere sig i frosen fisk , hvor de er blandt verdens førende indenfor frosne fiske blokke, frosne filleter og særligt paneret og indbagte fiske produkter.


Selskabet holder ikke kun til i Danmark, men har produktion og afdelinger i lande som Frankring, Lithaun, Polen, Rusland, Spanien og Vietnam.

Deres fiskeprodukter leveres til nogle af verdens største fødevarer forhandlere i både USA og Europa.

A. Espersen A/S (Insepa A/S)
Fiskerivej 1, 3700 Rønne
Klaus Beyer Nielsen, Adm. Direktør
http://www.espersen.com/

Langt største delen af Espersen’s produktion er private-label produkter lavet efter kundens ønsker. Dette betyder at Espersen producerer produktet, hvorefter kunden kan komme deres logo på. Dog har Espersen også enkelte af deres egne brands, som forhandles af supermarkeder rundt omkring.

A. Espersen kunne i 2019 præsentere et årsresultat på 1,028 mio. kroner.

A. Espersen A/S blev grundlangt tilbage i 1945, men forretningen bygger på mere end 80 års erfaring i fiskeindustrien. Virksomheden priser sig på altid at have haft en innovativ tilgang til industrien, og ser sig anerkendt for deres bæredygitge indsats i branchen.